MultiPurpose

Utefotboll - AF Bostäder vt 2024

Välkomna till AF Bostäders seriespel tillsammans med LUGI Motion. Turneringen i utefotboll är resultatet av ett samarbete mellan AF Bostäder och LUGI Motion.
LUGI Motionsförening och AF Bostäder är väldigt glada över intresset för serien. 6 lag anmälda och inlottade.   
Nu kommer vi äntligen att få reda på vilket av AF Bostäders bostadsområden som är bäst i utefotboll. Lycka till och må bästa bostadsområde vinna!

Seriespelet startar tisdag 16 april. Turneringen spelas på tisdagar 20.00-22.15, konstgräsplanerna på Smörlyckans IP, plan 2b

Vi förutsätter att du och dina lagkompisar noggrant läser igenom texten nedan.

Avbytare - inga begränsningar på antal avbytare i AF Bostäders serier.  

Deltagande lag skall följa dessa regler ang. tröjfärg:
för att underlätta för domare och spelare i respektive lag, uppmanas hemmalaget i spelprogrammet att ställa upp i ljusa t-shirt, helst vita.
Bortalaget ställer upp i mörka, helst svarta eller mörkblå.
Domarens kommer att ha västar som kan lånas vid behov.

Spelprogram, regler

Spelprogram för seriespel i utefotboll och annan information för deltagande i turneringen fås via LUGI Motions hemsida: www.lugimotion.se.
Skulle ni av någon anledning få svårighet att deltaga måste ni omedelbart kontakta LUGIs reception samt meddela motståndarna (Skicka meddelande genom att klicka på lagnamnet i spelschema). Förstör ej turneringen genom att lämna walk over. 

Läs noga igenom reglerna - utvisning gäller för resten av matchen!
Utvisning gäller för resten av matchen och utvisning orsakad av allvarligt spel, våldsamt/obehärskat uppträdande eller grovt/smädligt språk kan innebära att spelare avstänges för fortsatt deltagande i turneringen.

Nolltolerans i turneringarna!

LUGI Motion ställer sig helt bakom Skånes Fotbollförbunds initiativ om att försöka stävja det allt hårdare klimatet på idrottsarenorna och kommer att tillämpa riktlinjerna för nolltolerans i samtliga turneringar.

Spelplaner, omklädningsrum

Turneringen genomföres på konstgräsplanerna på Smörlyckans IP. Matcher som spelas vid Smörlyckans IP, deltagare uppmanas att klä om hemma och i undantagsfall nyttja omklädningsrummen i Victoriastadion. 

Uppskjutna matcher

På grund av det komprimerade schemat och tillgång till planer, finns det tyvärr ingen möjlighet att skjuta upp matcher. 

Kontaktmannen

Kontaktmannen svarar för att alla i laget meddelas om speltiderna för laget och informeras om reglerna (via hemsida www.lugimotion.se).

Försäkring

LUGI Motionsförening är medlem i Sveriges Akademiska Idrottsförbund. Som medlem i LUGI Motionsförening är du försäkrad och omfattas av en olycksfalls-försäkring hos Folksam. Försäkringen gäller för olycksfallsskador som inträffar när du deltar i match, organiserad träning, tävling eller ”prova på” verksamhet anordnad av Sveriges Akademiska Idrottsförbund, dess distriktsförbund eller föreningar. Den gäller också under direkt färd till och från dessa aktiviteter. Vid olycksfall skicka dina uppgifter, lagnamn, för- och efternamn, personnummer, e-post och mobilnummer till info@lugimotion.se.
Du gör även en skadeanmälan direkt till Folksam - Skadeanmälan.  

Lycka till i fotbollsturneringen!